Debica «зациклилася» на Presto: Представлений п’ятий член цієї швидкісної літньої родини

Польська Debica щільно взялася за розширення асортиментного ряду літньої лінійки Presto. Слідом за раніше презентованими новинками Debica Presto UHP, Debica Presto SUV і Debica Presto LT виробник оголосив про старт продажів моделі Debica Presto HP, призначеної для високопродуктивних легкових автомобілів.

Шини Debica Presto HP з двома типами малюнка протектора
Шини Debica Presto HP з двома типами малюнка протектора

Шини Debica Presto HP створені для експлуатації на міських компактах і транспортних засобах середнього класу. Як відзначають самі польські шинороби, технологічні рішення, які використовуються в покришках Presto HP, забезпечують стабільну їзду, незалежну від ситуації на дорозі. Модель має велику площу контактної поверхні з дорожнім полотном, що гарантує впевненість в сухих і вологих умовах.

Крім того, гумовий компаунд Presto HP на основі силіки (двоокису кремнію) забезпечує швидке гальмування не тільки на вологих трасах, але і навіть в найсуворіших погодних умовах.

Всі розміри новинки 2016 року Debica Presto HP, що випускаються, від 165/60 R14 75H до 205/65 R15 94H за європейською системою маркування шин за зчеплення з мокрим асфальтом відносяться до класу «C».

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *