В Північній Америці стартували продажі шин BFGoodrich Advantage T/A Sport

З 1 серпня в більш ніж 20000 авторизованих центрах продажів Північної Америки можна придбати нові всесезонні шини BFGoodrich Advantage T/A Sport. Завдяки покращеній тязі, легкої керованості і ефективному гальмуванню вони допомагають витягти максимум задоволення з повсякденного водіння без шкоди для практичності.

Шини BFGoodrich Advantage T/A Sport
Шини BFGoodrich Advantage T/A Sport

Шини Advantage T/A Sport призначені для широкого спектра седанів, спортивних купе, кросоверів, позашляховиків і мінівенів. Нова всесезонка від BFGoodrich – це ідеальне поєднання продуктивності і універсальності при будь-яких погодних і дорожніх умовах.

«Шини BFGoodrich користуються неймовірним успіхом, що підтверджують продажі двох останніх розробок: вседорожньої All-Terrain T/A KO2 і всесезонної g-Force COMP-2 A/S, – сказав Джон Хаусман (Jon Haus), менеджер з маркетингу BFGoodrich Tires. – Покришки Advantage T/A Sport призначені для використання на найпопулярніших моделях транспортних засобів, забезпечуючи при цьому ідеальну поведінку. Передбачуваність їх реакцій дозволяє водіям отримувати максимум задоволення від водіння».

Шини BFG Advantage T/A Sport забезпечують краще гальмування на мокрій дорозі, мають кращу тягу на снігу і більш надійні зчіпні властивості на сухій поверхні (в порівнянні з покришками попереднього покоління BFG Advantage T/A в розмірі 215/55 R17 94V). При цьому виробник обіцяє гарантійний пробіг покришок не менш 112000 кілометрів.

BFGoodrich Advantage T/A Sport пропонується в 54 розмірах з індексами швидкості T, H і V для колісних дисків з посадковим діаметром 15-18 дюймів. У 2017 році з’являться додаткові розміри для CUV, SUV і пікапів, а самі шини в нових розмірах отримають приписку «LT» до назви – BFGoodrich Advantage T/A Sport LT.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *