Avon Tyres з новими моделями WV7, WT7 і WM Van повністю «укомплектована» до зими

Компанія Avon оголосила про старт продажів трьох нових зимових моделей. Фрикційні шини Avon WV7 і Avon WT7 розроблені для забезпечення безпечного пересування протягом усього зимового періоду. А шипована легковантажна модель Avon WM Van обіцяє впоратися з найсуворішими зимовими умовами.

Зимові шини Avon: WT7, WV7 і VM Van
Зимові шини Avon (зліва направо): WT7, WV7 і VM Van

Avon WV7 – зимова нешипована модель зі збільшеною щільністю ламелей, які покращують зчеплення на снігу, льоду і в сиру погоду. Доступна в розмірах від 15 до 18 дюймів зі швидкісними індексами Н і V, що відповідають популярним високопродуктивним автомобілям.

V-направлений дизайн шини «WV7» поліпшує зчеплення з дорогою і підвищує ефективність гальмування. Модель відзначена символом сніжинки на тлі гори (3PMSF), що означає її придатність до експлуатації в умовах «великого» снігу.

Avon WT7 – преміальні зимові шини, що пройшли випробування в альпійських зимових умовах. Доступні в широкому діапазоні розмірів від 13 до 16 дюймів, що охоплює автомобілі малого і гольф класів. Індекс швидкості у всіх типорозмірів один – T. Модель WT7, також як і WV7, має маркування 3PMSF.

«Не дивлячись на глобальне потепління і досить високі температури в зимовий період для нас дуже важливо, щоб наша продукція не підкачала в найхолодніші місяці року з самими непередбачуваними погодними сюрпризами», – сказав Джефф Шумакер (Jeff Schumaker), керуючий директор європейського відділення компанії Cooper, який несе відповідальність за бренд Avon Tyres.

У свою чергу відзначимо, що в цьому році Avon серйозно взялася за оновлення базового асортименту продукції. Для літніх умов експлуатації в 2016 році були представлені шини Avon ZX7 і Avon ZV7. А тепер оголошено про старт продажів нових зимових покришок WV7 і WT7.

Крім двох зимових новинок для легкових транспортних засобів торгова марка Avon представила шиповані шини WM Van для середньорозмірних легковантажних автомобілів. Завдяки гумовій суміші з високим вмістом діоксиду кремнію вони забезпечують надійне зчеплення в будь-яких зимових умовах.

Нові шини Avon WM Van (не плутати з моделлю Cooper WM Van) доступні в широкому діапазоні розмірів, які відповідають найпопулярнішим моделям комерційних автомобілів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *