Асортимент Landsail поповнився зимовими шиповані моделями ice Star iS33 і ice Star iS37

Китайська компанія Qingdao Sentury Tire Co., Ltd. продовжує «плодити» нові шини. На цей раз збільшенню піддалася лінійка зимових покришок Landsail, яку тепер представлятимуть нові шипуємі шини Landsail ice Star iS33 для легкових автомобілів і Landsail ice Star iS37 для транспортних засобів класу SUV. У зимовому сімействі шин бренду Landsail – це перші шипуємі моделі.

Шини Landsail: ice Star iS33 і ice Star iS37
Шини Landsail: ice Star iS33 і ice Star iS37

Для новинок зимового сезону 2016/2017 рр. виробник створив спеціальну гумову суміш з включенням мікроскопічних бульбашок, що підвищують еластичність компаунда при низькій температурі. Крім того, вони вбирають в себе водну плівку, що утворюється під колесами на поверхні льоду, в результаті чого значно поліпшується зчеплення.

Це ноу-хау китайських інженерів дуже нагадує «бульбашкову» гумову суміш, яка використовується японською Yokohama в зимових шинах лінійки IceGUARD, в тому числі і в її останній розробці IceGUARD SUV G075.

Також об’єднує шини Landsail ice Star iS33 і Landsail ice Star iS37 схожість в елементах дизайну. Наприклад, в обох моделях використовуються спеціальні ламелі, виступи всередині яких при коченні заважають їм змикатися. Завдяки цьому ламелі вміщають в себе більшу кількість снігу, а це «тягне» за собою збільшення тягового зусилля автошин на засніженій поверхні.

Щоб забезпечити стабільну керованість покришок в разі шипування, творці «iS33» і «iS37» передбачили наявність спеціальних шестикутних виступів навколо кожного з шипів, які попереджають надмірне накопичення снігу.

Конфігурація шипів і 14-рядна схема шипування сприяють підвищенню продуктивності шин на зимових поверхнях.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *