Аеолус Тайр задумався про новi зимовi продукти

Знак якості від німецької експертної компанії TÜV SÜD, що вже успішно був отриман шинами другого покоління літніх лінійок Aeolus SteeringAce і Aeolus PrecisionAce, можливо з’явиться і на нових зимових продуктах виробника.Aeolus Ice Challenger AW05

Перші випробування нових зимових шин Aeolus експертами TÜV SÜD вже почалися і, якщо дозволить погода, будуть завершені до кінця цього року.

«Наші зимові шини Aeolus SnowAce AW03 класу UHP – це відмінний продукт, який розроблявся протягом останніх кількох років. Позитивні відгуки від кінцевих користувачів покришок Aeolus найкращим чином відображають наші прагнення і наш досвід, – сказав Томас Вольгемут (Thomas Wohlgemuth), генеральний директор західноєвропейського підрозділу Aeolus. – Наші зимові шини завжди розробляються спеціально для конкретних завдань і застосування в певних географічних районах. У найближчі тижні ми представимо сучасну версiю шини Aeolus Ice Challenger AW05, орієнтовану на використовуватися в країнах північної Європи. Крім того, в 2016 році ми продовжимо розширювати пропозицію по шинах класу UHP і HP. Наступниці моделей Aeolus Snow Ace AW03 і Aeolus Snow Ace AW02 вже майже готові, і ми плануємо представити їх на виставці Reifen 2016».

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *