Вантажні шини Fulda Ecotonn 2 тепер випускаються в новому розмірі 435/50 R19.5

Fulda збільшує вибір шин для вантажних автомобілів. На «арену» виводиться новий розмір моделі 2014 року Fulda Ecotonn 2, призначеної для осей вільного кочення. Впровадження нової розмірності 435/50 R19.5 – це реакція німецького виробника на потреби ринку.

Шини Fulda Ecotonn 2 в розмірі 435/50 R19.5
Шини Fulda Ecotonn 2 в розмірі 435/50 R19.5

Шини Fulda для вантажних автомобілів є ідеальним вибором для автопарків, які бажають вести бізнес в суворих реаліях сучасно ринку. Розмір 435/50 R19.5 буде переважно експлуатуватися на мегатрейлерах з внутрішньої корисної місткістю 100 м3, які потребують платформи низької висоти, щоб задіяти весь потенціал.

Додавання нового розміру шин Fulda Ecotonn 2 до вже існуючих допоможе автопаркам підвищити їх ефективність. І не тільки через можливість використовувати місткі мегатрейлери, а й завдяки використанню нових низькопрофільних покришок Fulda Ecotonn 2: гумова суміш і оптимізований каркас цих шин забезпечують тривалий термін експлуатації і низький опір коченню. А висока міцність і можливість відновлення протектора позиціонують цей додатковий розмір Ecotonn 2 як ідеальний вибір з відмінним співвідношенням ціни і якості.

«Введення нового розміру підкреслює прагнення компанії Fulda до випуску продукції за привабливою ціною. Він буде особливо цікавий автопаркам, котрі володіють десятками мегатрейлерів, – сказав Бенджамін Віллота (Benjamin Willot), директор з маркетингу підрозділу вантажних шин компанії Goodyear в регіоні EMEA. – Ми уважно стежимо за тенденціями ринку і швидко реагуємо на потреби. Торгова марка Fulda дуже важлива для нас, як і для багатьох комерційних автопарків, які хочуть мати якісні шини».

Новий розмір 435/50 R19.5 шин Fulda Ecotonn 2 відповідно до європейської системи маркування за зчеплення з мокрою дорогою відноситься до класу «C». Опір коченню на рівні класу «B», а рівень зовнішнього шуму досягає 70 дБА, що відповідає одній хвилі на умовному графічному відображенні цього параметра на евроетікетках.

Нагадаємо, що раніше в цьому році компанією Fulda були представлені оновлені версії вантажних шин для ведучих і рульових осей: Fulda Ecoforce 2+ і Fulda Ecocontrol 2+ відповідно.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *