Yokohama IceGuard SUV G075 – перша модель для позашляховиків в лінійці фрикційних «крижаних вартових»

Yokohama Rubber представила нові нешиповані зимові шини лінійки «крижаних вартових» (Ice Guard), призначені для експлуатації на автомобілях класу SUV. На японському ринку новинка, що отримала назву Yokohama IceGuard SUV G075, буде доступна з вересня 2016 року.

Шини Yokohama IceGuard SUV G075
Шини Yokohama IceGuard SUV G075

До випуску готуються 24 типорозміри від 175/80 R15 90Q до 235/55 R18 100Q. Надалі виробник планує розширити асортиментну пропозицію моделі. Ціна Yokohama G075 поки що не розголошується.

Шини Yokohama IceGuard SUV G075 були створені для забезпечення максимальної продуктивності позашляховиків на зледенілих дорогах. Крім того, до ключових особливостей нової моделі можна віднести тривалий термін експлуатації, а також високу паливну економічність – саме ті експлуатаційні характеристики шин, до яких власники міських позашляховиків останнім часом почали пред’являти досить серйозні вимоги.

У моделі Yokohama G075 IceGuard SUV японські розробники успішно об’єднали інноваційну гумову суміш з мікробульбашками і водовбирним білим гелем, що встигла стати візитною карткою зимових нешипованних покришок Yokohama, і унікальний направлений малюнок протектора.

ice-guard-suv-g075

Їх спільні «зусилля» є гарантією надійних зчіпних властивостей шини в «глибокий мінус», високого експлуатаційного ресурсу і швидкого гальмування шин IceGuard SUV на льоду. Так в порівнянні з шинами Yokohama Geolandar I/T-S G073 ефективність гальмування Yokohama IG SUV G075 на обледенілій поверхні була поліпшена на 23%.

Застосування підвищуючої енергоефективність технології, запозиченої у «зелених» моделей сімейства Yokohama BluEarth, дозволило знизити втрати енергії через виділення тепла і на 5% зменшити опір коченню шин Yokohama G075. А за рахунок оптимізації розташування канавок вдалося на 28% знизити рівень шуму моделі, що обов’язково оцінять любителі комфорту.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *