Торгова марка Mastercraft розширює асортиментну пропозицію

Mastercraft, дочірній бренд компанії Cooper, виводить на американський ринок дві нові моделі: турінгову всесезонку LSR Grand Touring і преміальну вседорожню Courser CXT. Нагадаємо, що на початку цього року виробник анонсував вихід UHP-шин для позашляховиків Courser Sport 100, орієнтованих на китайських автомобілістів.

Шини Mastercraft LSR Grand Touring і Courser CXT

Mastercraft LSR Grand Touring уособлює собою клас люксових турінгових шин, які призначені для цілорічної експлуатації. Візитною карткою моделі є тривалий термін експлуатації, їздовий комфорт, надійні зчіпні властивості при будь-яких погодних умовах, а також широка типорозмірна лінійка, що охоплює широку гаму легкових автомобілів.

На зовнішній стороні асиметричного протектора шин Mastercraft LSR Grand Touring розташовані елементи підвищеної жорсткості, які сприяють підвищенню керованості на «суходолі». Внутрішня сторона шини «заточена» під посилення зчеплення з мокрою дорожньою поверхнею і снігом.

Тривимірна ламелізаціі блоків протектора забезпечує оптимальну жорсткість протектора при здійсненні маневрів. Плоский профіль моделі запобігає нерівномірному зносу, а легка внутрішня конструкція знижує опір коченню, що тягне за собою скорочення витрат на паливо.

Шини Mastercraft LSR Grand Touring випускаються з посадочними діаметрами від 15 до 19 дюймів і індексами швидкості T, H, V, W. Гарантійний пробіг моделі в залежності від розміру становить від 80000 до 130000 км.

Шини Mastercraft Courser CXT орієнтовані на власників преміальних легковантажних пікапів. В них поєднуються високі зчіпні властивості і підвищена міцність як на дорогах з твердим покриттям, так і на бездоріжжі.

Всесезонна застосовність Courser CXT обумовлена наявністю глибоких ламелей на поверхні великих шашок протектора і силіки в складі гумового компаунда. Їх об’єднані «зусилля» підвищують тягу на мокрому асфальті і снігу.

Високий коефіцієнт негативного профілю сприяє швидкому самоочищенню протектора від каменів і бруду, підвищуючи таким чином прохідність на пересіченій місцевості, і попереджуючи нерівномірний знос.

Модель Mastercraft Courser CXT випускається для колісних дисків 15-18 і 20 дюймів. Індекс швидкості у всього асортиментного ряду цих легковантажних шин один – Q.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *