Bridgestone пропонує Європі шини Firestone MultiSeason и Firestone Multihawk 2

Більше року пройшло з того моменту як компанія Bridgestone почала відроджувати бренд Firestone в Європі. Пiсля шин Destination SUV HP в портфоліо Firestone з`явилися ще дві моделі – MultiSeason і Multihawk 2.Firestone tyres

Продажі шин Firestone MultiSeason, розроблених і виготовлених в Європі, почалися в цьому місяці. Ця всесезонна шина призначена для легкових транспортних засобів малого та середнього класів з 14-16 дюймовими колісними дисками. На початку 2016 року будуть представлені додаткові типорозміри з посадковим діаметром 13-17 дюймів, що дозволить охопити 90% європейського попиту. Надалі, можливе введення додаткових розмірів. Виробник стверджує, що все залежить від вимог ринку.

Bridgestone заявляє, що «мокрі» зчіпні властивості та ефективність гальмування шин Firestone MultiSeason у вологих умовах є «кращими у своєму класі», в той час як експлуатаційні характеристики на сухому асфальті знаходяться на одному рівні з конкурентами. На думку виробника, продукт ідеально підходить для цілорічної експлуатації в міських умовах.

Firestone Multihawk 2 покликана змінити модель першого покоління Firestone Multihawk, що з’явилася ще в 2007 році, і за цей час встигла стати однією з найбільш продаваних у Європі. У порівнянні з попередницею шини Firestone Multihawk 2 демонструють знижений на 12% опір коченню, що еквівалентно зниженню витрат палива на 2%, скорочений на 8% гальмівний шлях на мокрій поверхні, більш високу стійкість до аквапланінгу і зменшену на 3 дБ гучність.

Що стосується доступності, то з шинами Firestone Multihawk 2 компанія Bridgestone планує задовольнити, щонайменше, 95% європейського попиту. Для цього будуть запущені 36 типорозмірів з посадковими діаметрами 13-15 дюймів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *