Компанія Cooper випускає нові всесезонні шини для легкових автомобілів Zeon RS3-G1

Cooper Tire & Rubber Co. представила свою новітню всесезонну розробку для легкових автомобілів Cooper Zeon RS3-G1 з акцентом на зчепленні, стабільноста і довговічності. Призначена новинка для пасажирських транспортних засобів високої продуктивності.

Шини Cooper Zeon RS3-G1

«Zeon RS3-G1 є уособленням передових технологій Cooper, – сказав Скотт Джеймісон (Scott Jamieson), директор з управління продуктами для Північної Америки. – Її основними перевагами можна назвати неймовірне зчеплення з дорогою і стійкість до навантажень до 1g в крутих поворотах, обумовлену широким плоским протектором, що створює стабільну квадратну контактну пляму з дорожнім полотном».

Асиметричний дизайн шини Cooper Zeon RS3-G1 сприяє забезпеченню високої продуктивності не тільки на сухих і мокрих дорогах, а й на засніжених ділянках шляху. Зовнішня плечова зона і проміжне ребро підсилюють зчеплення і забезпечують стабільність при проходженні поворотів на високій швидкості, а також знижують рівень шуму в шинах.

Виробник заявляє, що 3D-ламелі моделі Zeon RS3-G1 підсилюють кромочний ефект, а також сприяють підтримці стабільності форми блоків протектора при розгоні, гальмуванні і проходженні поворотів. Більш того, їх збільшена глибина означає, що ламелі будуть продовжувати забезпечувати зчеплення навіть коли шини наполовину зношені.

Візуальний індикатор зносу Wear Square на шині дозволяє водієві легко і швидко оцінити термін служби протектора, що залишився. По мірі зношування індикатор з повного квадрата на нових шинах в п’ять етапів трансформується в знак оклику (коли протектор досягає глибини 0,2 мм), сигналізуючи таким чином про те, що шину пора замінити. Індикатор зносу також може попередити про нерівномірний знос покришки.

Шини Cooper Zeon RS3-G1 доступні в 42 розмірах для колісних дисків 16-20 дюймів. Гарантійний пробіг моделі становить 80000 кілометрів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *