Grabber X3 – грязьова новинка в модельному ряду General Tire

General Tire, дочірній бренд компанії Continental, потихеньку розкриває подробиці своєї нової «мудової» моделі Grabber X3, яка хоч і призначена для експлуатації в екстремальних умовах бездоріжжя, відрізняється хорошими вуличними «манерами».

General Grabber X3

Новинка 2016 року General Tire Grabber X3 в модельному ряду замінить шини General Grabber, а в продажу з’явиться вже восени. Асортиментну пропозицію цієї моделі класу Mud Terrain складають 29 типорозмірів, 13 з яких будуть доступні з червоними літерами на боковинах.

Назва у моделі не випадкова, вона означає, що шини Grabber X3 придатні до експлуатації в екстремальних умовах: на скелястій місцевості, на грунтовці і в бруді.

Виробник стверджує, що ці покришки для пікапів і позашляховиків забезпечують високу прохідність на пересіченій місцевості, однак при цьому гарантують гідний комфорт при їзді по твердим дорожнім покриттям. Технології, що знайшли застосування в шинах General Tire Grabber X3 були запозичені зі світу автоспорту.

На розробку моделі пішло більше трьох років, протягом яких було протестовано шістнадцять різних малюнків протектора і пройдено понад трьох мільйонів випробувальних кілометрів. Як результат, шини Grabber X3 готові до експлуатації на будь-якій місцевості.

Нагадаємо, що найближчим часом концерн Continental виведе на ринок ще дві моделі для позашляховиків – зимові General Tire Grabber Arctic і вседорожні Continental TerrainContact A/T.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *