Компанія Cooper представила нові шини Discoverer A/T3 Sport, призначені для ринку Європи

Cooper Tire запускає в продаж «вседорожні» шини Discoverer A/T3 Sport, розроблені спеціально для європейського ринку, які будуть доступні в діапазоні розмірів для легких вантажівок і позашляховиків.

Cooper Discoverer A/T3 Sport

Шини Cooper Discoverer A/T3 Sport, які виробляються в Європі, призначені для забезпечення оптимальної продуктивності на різних місцевостях і в будь-яких умовах. Експлуатувати їх можна як на дорогах з твердим покриттям (60%), так і на пересіченій місцевості (40%).

Спортивна новинка покликана замінити в модельному ряду шини Discoverer A/T3, в порівнянні з якими вона отримала вдосконалений дизайн протектора, що зменшує дорожній шум і поліпшує керованість. Первісна лінійка включатиме в себе 21 типорозмір. 30 додаткових розмірів з’являться пізніше в цьому році.

За даними компанії-виробника, нові шини Discoverer A/T3 Sport зберегли переваги Discoverer A/T3. Вони також характеризуються високою зносостійкістю і чудовою всесезонною тягою завдяки технології зиґзаґоподібної ламелізаціі, та мають спеціальний захист від застрявання каменів, що попереджає проколи і порізи шини.

Джефф Шумакер (Jeff Schumaker), віце-президент і керуючий директор Cooper Tire Europe, сказав: «Ми пишаємося тим, що виробництво останнього покоління наших всюдихідних шин налагоджено тут, в Європі. Це означає, що ми маємо додаткову перевагу в підтримці цього продукту, і ми очікуємо, що модель Cooper Discoverer A/T3 Sport стане такою ж популярною серед наших клієнтів, як і її попередниця. В A/T3 Sport використовуються перевірені всюдихідні технології Discoverer A/T3 і ряд удосконалень».

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *