Сімейство шин Hercules Ironman поповнилося всесезонною моделлю IMove Gen2 AS

Hercules Tire і Rubber Co. оновлює лінійку Ironman IMove. Нові всесезонні шини ультрависокої продуктивності Ironman IMove Gen2 AS будуть випускатися в 61 розмірі з посадочними діаметрами від 14 до 22 дюймів, 22 з яких не були доступні в оригінальній лінійці шин.

Шини Ironman IMove Gen2 AS
Шини Ironman IMove Gen2 AS

Компанія-виробник підкреслює, що шини Ironman IMove Gen2 AS при своїй естетичній привабливості забезпечують надійне зчеплення з дорожньою поверхнею в будь-який день року і відрізняються тривалістю експлуатаційного періоду. Випускатися вони будуть з індексами швидкості T, Н, V і W.

«Ми виконали велику роботу з удосконалення експлуатаційних властивостей шин Ironman IMove Gen2 AS, які зробили популярною їх попередницю, – сказав Джед Еманс (Jedd Emans), віце-президент з маркетингу компанії Hercules. – Наші клієнти будуть у захваті від еволюції IMove і діапазону нових доступних розмірів».

IMove Gen2 AS «розбавила» модельний ряд лінійки Ironman компанії Hercules поряд з нещодавно представленою турінговою покришкою Ironman GR 906, яка пропонує всесезонну продуктивність і випускається в 31 розмірі з індексами швидкості T, H і V.

«Популярність нашого бренду Ironman злітає, оскільки він вміло задовольняє попит на відносно недорогі шини високої якості і привабливої естетики», – додав Еманс.

UHP-шини Ironman IMove Gen2 AS створені для американського ринку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *