Reifen 2016: Компанія Maxxis представила десять нових розробок

Шинна виставка «Reifen 2016» змусила по-іншому поглянути на деяких виробників. Так, тайванський Maxxis приїхав в Ессен не тільки з новим двоповерховим демонстраційним стендом європейського рівня, а й з десятьма новими моделями! У наявності прагнення підвищити впізнаваність бренду і можливо здійснити «переворот» у глобальному рейтингу найбільших шинних виробників.

Maxxis-reifen-2016

Керуючий директор Maxxis з міжнародних продажів Ленні Лі (Lenny Lee) сказав: «Це був напружений рік для інженерів Maxxis, і ми неймовірно пишаємося тим, що виставка Reifen 2016 дала нам можливість представити наші останні розробки. Я думаю, що наш новий і різноманітний спектр шин показує, що ми надзвичайно серйозні в оцінці ринкового попиту. Тому, спираючись на наш багаторічний досвід в розробці шин, ми можемо запропонувати своїм клієнтам продукцію найвищої якості, яка за своїми експлуатаційними властивостями перевершує очікування».

Отже, рахуємо до десяти …

Maxxis Premitra HP5 – це високоефективна шина для розкішних легкових автомобілів. Модель має три центральних ребра жорсткості, щоб запропонувати відмінну курсову стійкість і оптимальну керованість на високій швидкості. Силіка в складі гумової суміші сприяє підвищенню «довговічності» шини.

Продажі Premitra HP5 стартували в травні 2015 року в Китаї. У тому ж році модель виграла звання «Шина року» за версією шанхайського спеціалізованого журналу «Motor Trend».

Шини Maxxis Premitra HP5
Шини Maxxis Premitra HP5

2. Maxxis M36+ – перші Run-Flat шини в літній модельній лінійці тайванського бренду, які завдяки асиметричному малюнку протектора і вдосконаленій гумовій суміші забезпечують відмінні зчіпні властивості на мокрій і сухій дорожній поверхні.

3. Шини класу High Performance Maxxis Premitra Snow WP6 є новітньою пропозицією в сегменті зимових легкових шин.

4-5. Модель Maxxis Premitra Snow SUV WS2, призначена для позашляховиків, також як і легковантажні шини Maxxis Vansmart Snow WL2, вже скоро повинна з’явитися на ринку.

Maxxis-Reifen-2016-1

Виробник підкреслює, що шини нових зимових моделей забезпечують «неперевершене зчеплення на снігу, високу стійкість до аквапланування і слашпленінгу, а також ефективне гальмування в будь-яких зимових погодних умовах».

6. Maxxis Mecotra ME3 – енергозберігаючі шини, призначені для компактних автомобілів.

7. Maxxis All Season AP2 – високопродуктивні легкові шини, які підходять для всіх сезонів.

8. Maxxis Vansmart A/S – всесезонна розробка для мікроавтобусів і легких вантажівок.

9-10. Комерційні шини Maxxis Vansmart MCV3+, а також новітня грязьова модель Maxxis RAZR MT-772, створена спеціально для перегонів по бездоріжжю.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *