Dunlop представила нові зимові шини для позашляховиків Winter Sport 5 SUV

Компанія Dunlop розширює асортимент зимових високопродуктивних нешипованих шин для автомобілів класу SUV. Поява нових шин Dunlop Winter Sport 5 SUV обумовлена зростанням продажів позашляховиків.

Шини Dunlop Winter Sport 5 SUV
Шини Dunlop Winter Sport 5 SUV

Виробництво позашляховиків і автомобілів 4×4, що різко збільшилося, найближчим часом збереже свою тенденцію стрімкого зростання. Поряд з цим очікується і збільшення попиту на SUV-шини. Крокуючи в ногу з часом, компанія Dunlop вирішила випустити SUV-версію легкової моделі 2015 року Winter Sport 5, яка вже встигла взяти участь у кількох незалежних тестах і навіть вирвати перемогу з рук дуже серйозних конкуренток. За шинами Dunlop Winter Sport 5 лідерство в тестах Auto Bild Sportscars і Auto Bild Allrad, срібло в зимових випробуваннях Auto Express, а також три третіх місця в тестах Auto Motor und Sport, ACE/GTU і Firmenauto.

Директор з маркетингу відділення легкових шин Goodyear в регіоні EMEA, Алексіс Бортолуцці (Alexis Bortoluzzi), сказав: «Від шин для позашляховиків у зимових умовах потрібні певні характеристики. Позашляховики мають більш високий центр ваги і до того ж вони важче, ніж легкові автомобілі. Таким чином, сили, що діють на шини більше, що робить гальмування і керованість більш складним завданням, і для підтримки контролю на дорозі покришки для позашляховиків повинні володіти спеціальними функціями. Саме тому наші інженери спробували об’єднати весь досвід розробок як зимової автогуми, так і SUV-шин, щоб нова модель максимально відповідала вимогам і очікуванням наших клієнтів. Як результат, шини Winter Sport 5 SUV демонструють високі зчіпні можливості і оптимальну керованість на зимових дорогах».

У продажу шини Dunlop Winter Sport 5 SUV будуть доступні з липня 2016 року. Асортиментну пропозицію новинки представлятимуть 14 типорозмірів, які повинні охопити більше 50% цільового ринку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *