TreadWright представила шини Claw II MT

Американська TreadWright Inc. запускає друге покоління грязьових шин Claw. Нові шини TreadWright Claw II поєднують в собі «зелений» процес виробництва і спеціально розроблений малюнок протектора підвищеної прохідності, який призначений для подолання найскладніших ділянок місцевості за межами дорожніх покриттів.

Шини TreadWright Claw II
Шини TreadWright Claw II


Модель Claw II стала першою офф-роудною «мудовою» гумою в лінійці TreadWright. Її унікальний малюнок протектора забезпечує високу тягу в самих екстремальних умовах експлуатації: у бруді, на гравійних дорогах, а також на снігу. А велика площа контактної поверхні запобігає надмірному дорожньому шуму при русі по шосе.

При виробництві шин TreadWright Claw II MT менше споживається енергії і на 65% менше, ніж в стандартних шинах, використовується продуктів нафтопереробки. Але це не заважає виробникові стверджувати, що експлуатаційний ресурс моделі аж ніяк не менше, ніж у преміальних легковантажних і позашляхових шин, представлених на ринку.

«Це наша найбільш агресивна шина для грязьовий місцевості, – сказав Ентоні Шоуен (Anthony Showen), генеральний директор TreadWright. – Наша нова серія Claw II забезпечує високу продуктивність і цінність. Ми пишаємося екологічно чистим виробничим процесом Claw II, який може стати найзеленішим в США. Шини Claw II, як і вся інша продукція TreadWright, ідеально підходять для відпускників, мисливців, рибалок, любителів позашляхової їзди, туристів, велосипедистів і яхтсменів».

Грязьові шини TreadWright Claw II випускаються з посадочними діаметрами 18-20 дюймів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *