Debica Frigo HP 2 – нова пропозиція дочірнього бренду Goodyear для зимових умов експлуатації

Польський виробник шин запускає нову зимову модель Debica Frigo HP2, призначену для високопродуктивних легкових автомобілів. Повний діапазон типорозмірів нової моделі буде доступний в серпні 2016 року.

Шини Debica Frigo HP2

«Модель Frigo HP була першою в історії зимових шин Debica, призначених для потужних швидкісних транспортних засобів. Ми пишаємося тим, що з боку клієнтів вона змогла отримати багато позитивних відгуків. Проте, навіть дуже успішні продукти з часом потрібно оновлювати, щоб задовольняти зростаючі потреби ринку. Результатом нашої роботи є шина Debica Frigo HP2, яка забезпечує ще більш широкі можливості для водіїв, які цінують динамічний стиль водіння», – сказав бренд-менеджер польського відділення Goodyear Марцин Новомейскі (Marcin Nowomiejski).

Шини Debica Frigo HP2 характеризуються надійними зчіпними властивостями на снігу, високою паливною ефективністю, тривалим експлуатаційним періодом і прийнятною ціною. На особливу увагу заслуговують малюнок протектора у формі літери W, що поліпшує комфорт під час їзди в зимових умовах, а також інноваційна гумова суміш, що забезпечує стабільну керованість автомобіля навіть при низьких температурах.

Debica-Frigo-HP2-1

Асортиментна пропозиція Frigo HP2 налічує 17 позицій, які дозволять охопити 83% цільового сегмента.

Нагадаємо, що в 2016 році крім легкової Frigo HP2 польська Debica представила легковантажну модель Presto LT, шину для позашляховиків Presto SUV, а також ряд покришок для використання на різних осях вантажних автомобілів: Debica DMSS, Debica DMSD, Debica DMST, Debica DRT, Debica DRS і Debica DRD.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *