Шини Fulda Kristall Control HP2 – видатна продуктивність в зимових умовах

Fulda розробила нову зимову модель для високоефективних транспортних засобів. У шинах Fulda Kristall Control HP2 об’єдналося безліч сучасних технологій, що дозволяють водіям сміливо на них розраховувати в зимових умовах. У продаж новинка надійде вже восени цього року.

Шини Fulda Kristall Control HP2
Шини Fulda Kristall Control HP2


У моделі Kristall Control HP2 використовується запатентована технологія Snow Catcher, яка працює за принципом «ніщо краще не прилипає до снігу, ніж сам сніг». Завдяки природному стиску гуми при коченні розташовані близько одна до однієї канавки «захоплюють» сніг і сильно його стискають, за рахунок чого збільшується зчеплення і керованість на засніженій дорозі.

Застосування технології 3D Bubble Blade в шинах Kristall Control HP 2 забезпечує хороший баланс між зчепленням і тягою на снігу і льоду, а також необхідною стабільністю водіння для легкої керованості і ефективністю гальмування. Ламелі на поверхні блоків створюють безліч активних ріжучих крайок, які значно підвищують зчеплення на снігу.

Крім того, щілиновидні дренажні канавки мають здатність до самоблокировки. Ламелі Bubble Blade мають закруглений виступ в центрі. Завдяки такій конструкції профілю ламелі підтримують одна одну під сильним навантаженням, наприклад при гальмуванні або маневруванні на сухій дорожній поверхні. Це забезпечує блокам протектора необхідну стійкість, а шині в цілому – відмінні ефективність гальмування і характеристики керованості.

Гумова суміш Kristall Control HP2 з включенням силіки забезпечує додаткове зчеплення при низьких температурах, гарантуючи таким чином контроль водіння в зимових умовах.

Завдяки пласкій і широкій плямі контакту шини здійснюється рівномірний розподіл тиску на пляму контакту, що призводить до більш рівномірного зносу і тривалого пробігу.

Зимові шини Fulda Kristall Control HP2, також як і всесезонні Fulda MultiControl, в продажу з’являться восени 2016 року в 35 розмірах, з шириною профілю від 195 до 245 мм і діаметром обода від 15 до 18 дюймів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *