Fulda запускає MultiControl – всесезонні шини з безліччю талантів

Німецька Fulda заявила про старт продажів своєї першої всесезонної моделі. Шини Fulda MultiControl – це ідеальне рішення для водіїв, які хочуть безпечно їздити в будь-яку пору року, без необхідності міняти автомобільне «взуття» двічі на рік.

Шини Fulda MultiControl
Модель створена для забезпечення надійного зчеплення з сухою, мокрою і засніженою дорогою. Виробник обіцяє, що шини MultiControl не підведуть і в ожеледицю. Високі зчіпні властивості і чудові характеристики керованості за будь-яких погодних умов цим шинам обіцяють технологія ламелізаціі 3D Bubble Blade, канавки MultiControl, інноваційна гумова суміш, а також широка і пласка пляма контакту.

Щоб досягти оптимального балансу між характеристиками керованості в літній і зимовий періоди, в шинах Fulda MultiControl німецькі розробники використали фірмову технологію 3D Bubble Blade, яка гарантує стабільно зчеплення на снігу і покритих льодом дорогах, в тому числі і в умовах підвищеної вологості, а також забезпечує стійкість водіння на сухих дорогах.

Спеціальні канавки MultiControl для відводу води ефективно знижують ризик аквапланування. Шина має додаткові підсилювальні мости (включно з ламелями) між канавками MultiControl. Вони забезпечують додаткове зчеплення шин в дуже слизьких умовах, навіть якщо вони частково зношені.

Fulda MultiControl
Шини Fulda MultiControl

У шинах Fulda MultiControl використовується удосконалений склад гумової суміші з рівномірно розподіленими частинками силики. Це означає, що адгезійні властивості шини залишаються постійними в широкому діапазоні температур, і вони забезпечують хороше зчеплення з дорогою при будь-яких температурах і в будь-яких погодних умовах.

Шини MultiControl пропонують не тільки високу безпеку – вони також вражають своїм експлуатаційним ресурсом. За рахунок пласкої і широкої контактної плями тиск в ній розподіляється рівномірно, що позитивним чином позначається на ходимості.

Всесезонні шини Fulda MultiControl, також як і зимові Fulda Kristall Control HP2, будуть доступні з осені 2016 року в 18 розмірах з шириною від 155 до 225 мм і діаметром обода від 13 до 17 дюймів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *