Sailun розірвала виставку Reifen

C моменту введення нової стратегії дистрибуції шин для легкових і вантажних автомобілів в 2011 році компанія Sailun змогла підвищити не тільки рост продажів, але і частку ринку в багатьох європейських країнах.

reifen-sailun-2016_

Ця «відносно проста» стратегія пов’язана з кількома ключовими взаємопов’язаними компонентами, в тому числі і з широким спектром продукції Sailun, що охоплює всі сезони і всі види транспортних засобів.

Для реалізації своєї «європейської» стратегії Sailun найняла декілька провідних місцевих і національних дистриб’юторів, які в тонкощах знають свої відповідні ринки, що дозволило ефективно просувати бренд і асортимент продукції компанії. Не останню роль в цьому питанні зіграли і досвідчені, амбітні, що знають економіку ринку шин преміум-класу продавці i орієнтуються в розумінні потреб ринку кожної з країн Європи.

Крім того Sailun вкладає кошти в наукові дослідження і розробки з метою отримання нових моделей, орієнтованих на експлуатацію в погодних умовах європейських країн. Як результат, в портфоліо бренду значаться такі моделі: Sailun Atrezzo Elite, Sailun Atrezzo Eco і Sailun Atrezzo ZCR.

Компанія також вкладає кошти в якісне і своєчасне обслуговування клієнтів і матеріально-технічне забезпечення, що позиціонується як «безперервний процес вдосконалення».

На виставку «Reifen 2016» компанія Sailun привозила наступні моделі:

  • Sailun Atrezzo ZSR RFT – легкові UHP-шини, виконані за технологією run-flat;
  • Sailun SW02 і Sailun SW06 – зимові вантажні шини;
  • Sailun S658 – нові екологічні вантажні шини для європейського ринку;
  • Sailun Atrezzo ZSR SUV – літні шини ультрависокої продуктивності для позашляховиків;
  • Sailun Atrezzo Eco – «зелені» літні шини для легкових автомобілів компакт-класу;
  • Sailun Atrezzo Elite – комфортні шини класу HP;
  • Sailun City Convoy – нові шини, розроблена спеціально для автобусного ринку;
  • Sailun Ice Blazer WST3 – нові шиповані зимові шини;
  • Sailun Ice Blazer Endure WSL1 – нові нешиповані легковантажні зимові шини.

Мартін Ламб (Martin Lumb), директор з продажу європейського підрозділу Sailun Tyres сказав: «Sailun – це дійсно професійна організація з широким асортиментом шин високої якості для всіх областей застосування і будь-яких погодних умов. Ми пишаємося якістю нашої продукції, нашими працівниками і нашими бізнес-процесами».

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *