Нові шини GT Radial Maxmiler WT2 і GT Radial FE1 City стали зірками Reifen 2016

В рамках виставки «Reifen 2016» Giti Tire представила всеосяжне портфоліо свого актуального продуктового портфеля в сегменті легкових, легковантажних і вантажних/автобусних шин. Знайшлося місце і для новинок. Так, Giti Tire представила нові комерційні шини GT Radial Maxmiler WT2 і легкові GT Radial FE1 City.

Шини GT Radial FE1 City

Новинка легковантажного сегмента бренду GT Radial буде доступна вже восени цього року в 22 розмірах для колісних дисків 14-16 дюймів, з індексами швидкості від Q до T і індексами навантаження від 88/86 до 121/120.

Незалежне тестування визначило, що модель за європейською системою маркування шин в області зчеплення з мокрою поверхнею гідна рейтингу «B», а за опір коченню в залежності від типорозміру відноситься до класів «С» – «Е», зазначив представник виробника на презентації GT Radial Maxmiler WT2 в Ессені.

Тести в Iвало також підтвердили перевагу шин другого покоління зимової лінійки GT Radial Maxmiler в керованості і ефективності гальмування на мокрій і в сухій дорозі над попередницею Maxmiler WT і двох інших аналогічних продуктів провідних виробників.

Свою першу появу на публіці відзначила і нова літня модель GT Radial FE1 City з посадочними діаметрами від 13 до 16 дюймів, призначена для легкових автомобілів малого і компактного класів. Нові шини доповнять існуючий асортимент представленої в 2014 році моделі GT Radial Champiro FE1.

Малюнок протектора GT Radial FE1 City призначений для забезпечення тривалого пробігу і надійного зчеплення з мокрою дорогою, а також більш короткого гальмівного шляху у вологих і сухих дорожніх умовах. Крім того, полегшений каркас обіцяє ефективну витрату палива і оптимізацію розподілу тиску, що в свою чергу гарантує тривалу ходимiсть покришки.

Спочатку шини GT Radial FE1 City з’являться в 16 розмірах з посадочними діаметрами від 13 до 16 дюймів і індексами швидкості T, H і V.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *