Nitto Ridge Grappler – гібридне нововведення для будь-яких доріг

Північноамериканський підрозділ Nitto Tire розширила свою асортиментну пропозицію для легковантажних автомобілів. Нові шини Nitto Ridge Grappler є проміжним варіантом між «мудовою» Nitto Trail Grappler M/T і «всюдихідної» Nitto Terra Grappler G2 класу A/T. Випускатися вони будуть в 30 типорозмірах.

Шини Nitto Ridge Grappler


У новій моделі виробник застосував безліч інноваційних технологій, які забезпечили Ridge Grappler ідеальний баланс між комфортними вседорожнiми і офф-роудними шинами з високою прохідністю.

Головною відмінною рисою нової шини є її «гібридний» дизайн протектора. Щоб звести до мінімуму шосейний гул, властивий більш агресивним грязевим шинам, Nitto Ridge Grappler має «шумозахисні» блоки протектора, що підвищують акустичний комфорт в салоні автомобіля. При створенні моделі використовувалося передове звукове обладнання, яке суттєво полегшило оптимізацію малюнка протектора, що забезпечує тиху і плавну їзду на твердих покриттях.

На бездоріжжі в роботу включаються канавки різної ширини в плечових зонах. Вони допомагають шині швидко очищатися від бруду. Z-образні поперечні канавки утворюють множинні кромки зачеплення, що збільшують тягу на пересіченій місцевості. Тверда основа блоків протектора зменшує їх деформацію, а спеціальні елементи між блоками попереджають застрявання каменів в канавках.

Шини Nitto Ridge Grappler в деяких розмірах доступні з індексом навантаження F, що при більш високому тиску дозволяє перевозити більш важкі вантажі, ніж покришки з індексом навантаження E.

До початку 2017 року модель Ridge Grappler буде доступна в 30 розмірах, включаючи також розміри для Jeep Wrangler і інших пікапів вантажопідйомністю до однієї тонни, з двома унікальними варіантами бічних стінок, що дозволить водієві вибрати найбільш гiдний варіант для його транспортного засобу.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *