Omni United створила легкові шини Patriot RB-1 для компактів

Компанія Omni United випустила нові легкові покришки під брендом Patriot. Шини Patriot RB-1, призначені для автомобілів компактного і середнього класів, будуть доступні в 14 розмірах в кінці травня 2016 року.

Шини ини Patriot RB-1

Модель Patriot RB-1 являє собою гарне поєднання якості шин бренду Radar і низької ціни. Вона була створена для забезпечення високої цілорічної продуктивності, стабільності керованості і комфортної їзди. Шини Patriot RB-1 ідеально підійдуть для тих водіїв, які шукають доступний за ціною якісний продукт для компактних і середніх за розміром легкових автомобілів.

«Новий бренд Patriot орієнтований на клієнтів, які хочуть мати надійні, стильні і доступні за ціною шини», – сказав засновник і генеральний директор компанії Omni United Гаджендра Сінгх Сарін (Gajendra Singh Sareen).

Виробник стверджує, що нові всесезонні шини відрізняються тривалим експлуатаційним терміном, їздовим комфортом, а також надійним зчепленням з дорогою при будь-яких погодних умовах. Сучасний асиметричний малюнок протектора дозволяє забезпечити всебічну продуктивність і знизити знос протектора.

Легка конструкція Patriot RB-1 зменшує опір коченню і забезпечує чітке управління. Широкі поздовжні канавки сприяють підвищеної стійкості до аквапланування.

Шини торгової марки Patriot виробляються в Таїланді.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *