Nexen N’Blue 4Season: Корейський винахід для країн Европі

У найближчі пару років Nexen Tire має намір повністю оновити свій асортимент зимових шин, призначених для ринку Європи, а поки що в рамках виставки «Reifen 2016» корейський бренд обмежився презентацією нової всесезонной моделі Nexen N’Blue 4Season.

Шини Nexen N'Blue 4Season
Шини Nexen N’Blue 4Season

Нова шина була представлена ​​Ральфом Флахбартом (Ralf Flachbarth), інженером-розробником Nexen Tire Europe. Він розповів, що модель N’Blue 4Season призначена для транспортних засобів малого і середнього класів і буде випускатися в 38 розмірах для колісних дисків з посадковим діаметром від 13 до 17 дюймів.

За даними німецької торгової асоціації BRV і аналітичної компанії Infiniti Research європейський ринок всесезонних автошин щорічно демонструє впевнений приріст. Якщо в 2013 році їх було продано близько 13 мільйонів одиниць, то вже в цьому році шинники планують продати вже 15,4 мільйона одиниць і прогнозують збільшення обсягів продажів до 2018 року аж до 19 мільйонів.

«Сегмент всесезонних шин показує стабільне зростання з різних причин, – сказав Флахбарт. – В останні роки якість шин значно покращилися і нові всесезонні моделі вже в набагато меншому ступені є компромісом, ніж їх попередниці. Крім того, багато автовласників визнають необхідність наявності шин для холодної погоди, але при цьому не готові вкладати кошти в комплект спеціалізованих зимових шин».

Як підкреслив Флахбарт, при розробці Nexen N’Blue 4Season основна увага інженерів була направлена на зчіпні властивості шини на снігу і мокрій поверхні, для чого крім оптимізації малюнка протектора шини вдалися до використання вдосконаленої гумової суміші, що забезпечує додаткове зчеплення на мокрій дорозі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *