Fulda MultiControl – зірка німецького бренду на Reifen 2016

На виставці шин «Reifen» в Ессені німецький шинний виробник Fulda представив свою першу всесезонну модель Fulda MultiControl. Вона, як і нові зимові шини Fulda Kristall Control HP2 з’явиться на ринку восени 2016 року.

Шини Fulda MultiControl
Шини Fulda MultiControl

Презентація новинок Fulda була інтегрована в експозицію компанії Goodyear Dunlop Tires Germany. Об’єднаний стенд, на якому були виставлені останні шинні новинки брендів Goodyear, Dunlop і Fulda займала 630 квадратних метрів. Основна увага в цьому році було приділено питанням інновацій та мобільності в майбутньому, які на даний момент втілені у вигляді сферичної концепт-шини Goodyear Eagle 360.

Крім того, в сегменті всесезонних шин компанія Goodyear виставила модель Vector 4Season Gen-2, яка за рік свого існування вже встигла зібрати важкий «букет» із золотих і срібних нагород в незалежних порівняльних тестах. Ця модель, мабуть, стала найуспішнішим відображенням 30-річного досвіду виробника в розробці всесезонной автогуми.

До слова, з травня місяця в продажу доступна модель Goodyear Vector 4Season SUV Gen-2, призначена для цілорічної експлуатації на позашляховиках.

На стенді, крім усього іншого, були представлені нові літні UHP-автошини Dunlop Sport Maxx RT2 і Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3, а в секторі вантажних шин нові Dunlop SP 346, Dunlop SP 246 і Dunlop SP 446, покришки для змішаного використання Dunlop SP T9 і шини з низьким опором коченню Goodyear FuelMax D і Goodyear FuelMax S.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *