Nankang Sportnex AS-2+ Aqua Master – UHP-розробка з тайваньским корінням

Відомий тайваньський виробник шин Nankang оголосив про плани продемонструвати на виставці «Reifen 2016» нове покоління шин преміальної спортивної лінійки, яке отримало назву Nankang Sportnex AS-2+ Aqua Master. У 2016 році міжнародний шинний ярмарок пройде з 24 по 27 травня.

Шини Nankang AS-2+
Шини Nankang AS-2+

Як стверджує виробник, шини Nankang AS-2+ прийдуть на зміну покришкам попереднього покоління Nankang AS-2, які в продажу з’явилися менше року тому – у вересні 2015 року. Доступні шини Nankang Aqua Master AS-2+ будуть в 29 типорозмірах.

Належна до самої технологічно розвиненої лінійки Sportnex, модель Nankang AS-2+ відповідає найсуворішим нормам європейського ринку і позиціонується як UHP-розробка, яка за європейською системою маркування шин відноситься до класу «A» за зчеплення з мокрим дорожнім покриттям.

При порівнянні Nankang Sportnex AS-2+ з трьома конкурентками корейського, європейського та японського виробників шин (конкретні назви, на жаль, не вказуються) експерти TÜV SÜD з’ясували, що ефективність гальмування Nankang AS-2+ у вологих умовах на 14,9% вище , ніж у стандартних шин. Крім того було зафіксовано, що стійкість нової шини до аквапланування за рахунок широких водоевакуаційний каналів краще, ніж у конкуренток на 4,3%.

Асиметричний дизайн малюнка протектора Nankang AS-2 Plus забезпечує надійне зчеплення з мокрою дорогою, комфорт водіння, а також низький рівень шуму.

На Reifen 2016 компанія Nankang також привезе нові зимові шини Nankang SV-3 і всесезонки Nankang AW-8.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *