Sumitomo виводить на орбіту шини Dunlop SP Sport Maxx 050+

Sumitomo Rubber Industries Ltd. презентувала новi літні шини Dunlop, які стануть флагманом бренду. Шини Dunlop SP Sport Maxx 050+ – це поєднання надiйного зчеплення з мокрою дорогою, відмінної керованості та тривалого терміну експлуатації.Dunlop SP Sport Maxx 050+
Щоб наділити шинам Dunlop SP Sport Maxx 050+ високої продуктивностi та стабільної керованостi на мокрому асфальті, розробники застосували вже перевірену часом технологію 4D Nano Design, що дозволяє контролювати властивості матеріалів на нанорівні. В результаті підвищилася жорсткість блокiв протектора, які при збільшенні навантаження при високошвидкісному маневруванні стали більш стійкі до деформацій. Поперечну стійкість покращує і сам асиметричний протектор покришки, а ось пляма контакту за заявою шинного виробника не міняє своєї форми (на якій би швидкості не пересувався автомобіль), що гарантує оптимальну керованість.

Широкі водоевакуаційний канали дуже швидко відводять воду за межі плями контакту, підвищуючи таким чином опірну здатнiсть Dunlop SP SportMaxx 050+ до аквапланінгу і зчеплення у вологих умовах. Додаткове зчеплення під час дощу забезпечує і діоксид кремнію, що міститься в складі гумової суміші моделі. А використана при створенні гумової суміші протектора SP Sport Maxx 050+ технологія 4D Nano Design також дозволила підвищити ефективність шини у вологих дорожніх умовах.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *