Falken Tyre на виставці в Ессені представить великий портфель нових продуктів і технологій

Під девізом «На пульсі шинних технологій» європейський підрозділ Falken Tyre представить широкий асортимент шин на міжнародній виставці «Reifen 2016», яка пройде з 24 по 27 травня в німецькому Ессені. Серед новинок зимові шини Falken Eurowinter HS01 і Falken Eurowinter VAN01, а також вантажні Falken SI011 і Falken SI021.

Falken Tyre Reifen 2016

Ключовим експонатом стенду Falken на «Reifen 2016» стане флагманська модель бренду Falken Azenis FK510. Ці шини ультрависокої продуктивності були запущені навесні 2016 року і вже встигли отримати «настійну рекомендацію» від експертів німецького журналу Autozeitung.

На стенді також будуть представлені шини для позашляховиків Falken Azenis FK453CC, які завдяки ефективному гальмуванню, низькій шумності, оптимальному співвідношенню ціни і якості тест-групою Auto Bild Allrad були оцінені на «добре».

Асортимент продукції на виставці Reifen буде представлений також і шинами Falken Ziex ZE914 Ecorun. Вони змогли пробитися в основний етап гранд-тесту німецького Auto Bild, а також зайняти четверте місце в спільному тесті Auto Motor und Sport і Firmenauto, в якому продемонстрували вражаючі результати гальмування у вологих і сухих умовах.

Тестери також відзначили, що шини Ziex ZE914 мають «добре збалансовані характеристики в умовах підвищеної вологості, а також відрізняються високою точністю рульового управління і відмінним їздовим комфортом».

Дебютантками міжнародної виставки стануть нові зимові шини Falken Eurowinter HS01 і Falken Eurowinter VAN01, в яких були використані останні технології і інноваційний дизайн, що дозволяють шинам справлятися з найсуворішими зимовими умовами.

Під брендом Falken будуть виставлені і нові розробки для вантажних автомобілів. Шини Falken SI011 і Falken SI021 пропонують видатне зчеплення на льоду і снігу поряд з тривалим перебігом. Ці вантажні шини були адаптовані до потреб північних ринків.

На стенді Falken знайдеться місце для прототипів, які дозволять відвідувачам попередньо ознайомитися з Super RoWi – новою моделлю Falken, що пропонує виключно низький опір коченню, і безшумність.

Falken також надасть інформацію про новітні технології, які використовуються для розробки і виробництва всього асортименту шин, в тому числі про технологію Advanced 4D Nano Design і нову виробничу систему NEO-ТО1.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *