Radar Renegade A/T-5 – новi «всюдихідні» шини вiд Omni United

Omni United до свого «всюдихідного» портфоліо додали ще одну модель. Нові шини Radar Renegade A/T-5 будуть пропонуватися в 57 розмірах, з яких в даний час доступні лише шістнадцять. Решта типорозмірiв до початку 2017 року буде вводитися ще в три етапи.

Radar Renegade A/T5
Шини Radar Renegade A/T5


«Renegade A/T-5 є найбільш інноваційною і досконалою розробкою серед шин для позашляховиків і легких вантажівок, запропонованих брендом Radar, – сказав Гаджендра Сінгх Сарiн (Gajendra Singh Sareen), засновник і генеральний директор Omni United. – Renegade A/T5 – це пропозиція для шанувальників екстриму, які шукають шини з агресивним малюнком протектора і бічними стінками, що забезпечують поліпшену позашляхову тягу без шкоди для зчіпних властивостей на твердому покритті».

Виробник стверджує, що шини Radar Renegade A/T5 з’явилися в результаті декількох років досліджень і розробок, які супроводжувалися численними тестами. Тому їх всюдихідні характеристики будуть дуже доречні як в брудi, так і на снігу. Більш того водієві гарантована плавна і безшумна їзда.

Модель Renegade A/T 5 в цілому буде мати 21 розмір, написи на яких будуть виконані білими контурними літерами. Гарантійний знос моделі становить 64000 км, UTQG 500 А А.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *