Новітні шини Kenda – прорив якості в напрямку Европи

На виставці шин в Ессені «Reifen 2016» тайванська компанія Kenda представить нові продукти, розроблені спеціально для ринку Європи. В основі орієнтованих на безпеку новинок, якими стали шини Kenda Emera A1, Kenda Wintergen 2 і Kenda Komendo Winter, як і раніше лежить висока якість, заявив шинний виробник.

kenda-tires

Центральними експонатами Kenda на «Reifen 2016» стануть літні високопродуктивні шини Kenda Emera A1, які характеризуються відмінною керованістю на сухій і мокрій дорозі і чудовою ефективністю гальмування, а також зимові шини для фургонів Kenda Komendo Winter і зимові шини для легкових автомобілів Kenda Wintergen 2. З новим поколінням шин для Європи Kenda Rubber має намір зробити якісний прорив.

В Ессені група представників Kenda на чолі з віце-президентом компанії Чи-Йен Янг (Chi-Yen Yang) розповідатиме відвідувачам «Reifen 2016» про основні цінності Kenda – чесність і надійність в підприємницькій діяльності, які поєднуються з бажанням ставати все краще і краще.

Майкл Андре (Michael Andre), маркетинговий директор і менеджер з продажу Kenda Rubber Industrial Company в Європі, сказав: «З нашими амбіціями, досягненнями на сьогоднішній день і з акцентом на Європу ми йдемо по правильному шляху».

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *