У травні китайський Tracmax презентує нові шини лінійки X-privilo: TX1, TX2 і TX3

Китайські виробник шин Tracmax готуютєся до запуску своєї нової лінійки легкових шин під назвою X-privilo. Прем’єра трьох моделей нового сімейства відбудеться в рамках виставки «Reifen 2016» (Ессен, Німеччина), яка розкриє свої двері для всіх бажаючих вже 24 травня.

Шини Tracmax X-privilo TX3-TX1-TX2
Шини Tracmax X-privilo (зліва направо) TX3, TX1, TX2

Нова серія шин Tracmax X-privilo відрізняється високою екологічністю завдяки застосуванню інноваційних гумових сумішей і оптимізованої конструкції, які сприяють зниженню опору коченню і зменшенню викидів CO2.

Лінійка шин X-privilo, представлена ​​брендом Tracmax, на даний час складається з трьох моделей TX1, TX2 і TX3. Типорозмірний ряд сімейства Tracmax X-privilo налічує 164 розміра для колісних дисків діаметром від 12 до 20 дюймів.

Шини Tracmax X-privilo TX2, які позиціонуються виробником як економічна турінгова авторезина, призначені для установки на диски з посадковим діаметром 12-16 дюймів, в той час як шини Tracmax X-privilo TX1 більше орієнтовані на високу продуктивність. Вони призначені для колісних дисків від 14 до 16 дюймів.

Шини Tracmax X-privilo TX3 – це фокусування китайських шинників на UHP секторі. На цей момент ця високошвидкісна модель випускається в розмірах з посадочними діаметрами від 16 до 20 дюймів.

Лінійка шин Tracmax X-privilo – це хороший баланс між опором коченню, зчепленням з мокрою дорогою і малошумністю.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *