Для європейцiв незабаром з’явиться можливiсть придбати новi шини Dunlop Winter Sport 5

Компанія Dunlop пропонує оновлений зимовий асортимент. На європейський вторинний ринок виходить нешипована зимова автогума Dunlop Winter Sport 5, призначена для власників стильних спортивних автівок, якi цiнують не тiльки вiдмiнне зимове зчеплення, а також i зовнішній дизайн шин.Dunlop Winter Sport 5

Отже, які ж поліпшення спостерігаються у Winter Sport 5 в порівнянні з попередньою моделлю Dunlop Winter Sport 4D? Згідно з внутрішніми тестами компанії-виробника автошини Dunlop Winter Sport 5D в розмірі 225/50 R17 98H перевершують четверте покоління шин в гальмуванні на льоду (на 15%), маневреності на льоду (на 10%), в опорі коченню (на 10%). Також шини Winter Sport 5 перевершують покришки Winter Sport 4D в тягово-гальмівних показниках на снігу i в зчіпних характеристиках на сухому й мокрому асфальті.

Типорозмірний ряд автошин Winter Sport 5, представлений 46-ма варіантами, охоплює колесні диски діаметром від 15 до 19 дюймів, що повинно покрити 83% потреб ринку зимової автогуми класу High Performance. Перші продажі шин Dunlop Winter Sport 5 заплановані на вересень 2015 року.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *