Шини Falken Espia Ice: Шипами по льоду

Більше 80 дiлерів шин з країн Північної Європи на льоду промерзлого фінського озера протестували нові шиповані шини Falken Espia Ice. Кожен з учасників тест-драйву на початку лютого, обравши на свій розсуд Audi A3 Quattro або Audi Q5 Quattro, отримав власне уявлення про експлуатаційні властивості нової шини.

falken espia ice

Головною відмінністю моделі Falken Espia Ice виробник називає унікальні шипи протиковзання, які виготовляються з карбіду вольфраму – міцної хімічної сполуки з високою твердістю і підвищеною зносостійкістю. Інженери Falken впевнені, що саме ці «колючки» стануть основною причиною першокласних зчіпних властивостей покришки і відмінної керованості на слизьких зимових поверхнях. Шини Falken Espia Ice – спеціальна розробка «яструбиного» бренду для країн Північної Європи та Росії.

Тестові випробування проводилися на різних льодових доріжках під керівництвом фінських інструкторів. У якостi «натхненника» публіки зі своїм дрифт-шоу на чемпіонському Nissan Silvia S14 виступав провідний дріфтер Європи Джеймс Дін (James Deane).

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *