Goodyear презентувала новітні шини Wrangler TrailRunner AT

Компанія Goodyear Tire & Rubber Co. Розширює свою популярну лінійку Wrangler. До неї тепер входить модель, що отримала назву Goodyear Wrangler TrailRunner AT. Вона призначена для легких вантажівок і позашляховиків.

Goodyear Wrangler TrailRunner AT

Автошина була представлена ​​на дилерській конференції Goodyear. Виробник запевняє, що «всюдихідні» шини Wrangler TrailRunner AT забезпечують високу ступінь безпеки і на асфальтових дорогах, і на пересіченій місцевості.

Кожен елемент дизайну протектора підвищує продуктивність шин Goodyear Wrangler TrailRunner AT. Масивні і міцні блоки забезпечують високу прохідність шини в умовах бездоріжжя, а також на глибокому снігу. Пилкоподібні краї блоків і ламелі, розташовані під різними кутами нахилу, підвищують всесезонну тягу. Оптимізація малюнка протектора призвела до збільшення експлуатаційного терміну моделі і до зниження шумності.

Шини Goodyear Wrangler TrailRunner AT будуть доступні в 41 типорозмірі, починаючи від 225/75 R16 до 275/60 ​​R20. Експлуатаційний ресурс моделі становить 88500 кілометрів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *