Кіт у мішку NAIAS: шини Michelin Pilot Sport All-Season 3+

В рамках Детройтського міжнародного автосалону компанія Мішлен представила останню інноваційну всесезонну розробку.

Шини Michelin Pilot Sport All-Season 3+

Новинка, асортиментний ряд якої налічує 90 типорозмірів, а гарантійний пробіг становить 72500 кілометрів, з’явиться у продажу на північноамериканському ринку вже в березні 2016 року.

З новою моделлю Michelin Pilot Sport All-Season 3+, що володіє першокласними зчіпними властивостями в сухих та вологих умовах, а також значно поліпшеними тягово-гальмівними показниками на снігу, виробник має намір «підвищити ставки» у вимогах до всесезонних автошин.

Pilot Sport A/S 3+ – це вже третє покоління всесезонної автогуми класу UHP. Нова модель замінить шини Michelin Pilot Sport A/S 3, що випускаються з 2013 року, які в свою чергу прийшли на зміну моделі 2008 року Michelin Pilot Sport All-Season Plus.

Представники Michelin стверджують, що завдяки поєднанню унікального дизайну протектора і вдосконаленою гумової суміші шини Pilot Sport A/S 3+ забезпечують безпрецедентні як для всесезонних покришок зчеплення і ефективність гальмування на снігу, сухій і мокрій дорозі.

Так, на підставі внутрішніх випробувань виявилося, що новинка в порівнянні з провідними конкурентками в категорії UHP A/S демонструє найкоротший гальмівний шлях у вологих і сухих дорожніх умовах, у порівнянні з літніми шинами класу Max Performance Continental ExtremeContact DW має кращі зчіпні властивості на сухому асфальті (у розмірі 225/45 ZR17, встановленому на BMW 328i) і на 28% кращу тягу на снігу, у порівнянні з попередньою моделлю.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *