Range Rover Sport обрали собi до пари шини Pirelli PZero

Для кількох нових моделей спортивних Range Rover омологовані шини Pirelli, створені із застосуванням системи шумопоглинання Noise Cancelling.

Pirelli PZero

22-дюймові «поглинаючі» шум літні шини Pirelli PZero стануть оригінальним обладнанням потужних спортивних автомобілiв. Італійський виробник відзначає, що вперше «тихі» шини увійдуть до заводської комплектації позашляховикiв і це перший досвід використання шин з системою шумопоглинання для компанії «Ленд Ровер».

Як це працює. PNCS (Pirelli Noise Cancelling System) знижує шум, що виробляють автошини при коченні. Цей шум з’являється під впливом вібрацій, що виникають під тиском повітря в шині. Коли покришка контактує з дорогою, вона деформується, повітря в шині стискається і виникають вібрації, які передаються від покришки до маточини колеса, перш ніж в кінцевому рахунку досягнути салону автомобіля через систему рульового управління і підвіску. Система шумопоглинання Pirelli заснована на використанні поліуретанового шару на внутрішній поверхні шини, призначеного для поглинання цих коливань і зменшення шуму, який може проникнути в салон. Згідно з даними Pirelli, система Noise Cancelling знижує рівень шуму від двох до трьох децибел, не впливаючи на інші характеристики шини.

Моделі Range Rover Sport будуть «взуватися» в безшумні шини PZero в розмірі 275/40 R22 108Y XL. Всі шини з системою зменшення шумів для позначення її використання промарковані літерами «PNCS» на боковині.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *