До випуску готуються новi шини Nokian eLine 2 AA

Майбутній літній сезон не обійдеться без сюрпризів від Nokian. Найпівнічніший у світі шинний виробник представив нову преміальну модель Nokian eLine 2, яка за зчеплення з мокрою дорогою і опір коченню за європейською системою класифікації отримала найвищий рейтинг «А».

Nokian-eLine-2

Настільки висока оцінка експлуатаційних властивостей новинки, гарантує, що гальмівний шлях eLine 2 на мокрому асфальті буде коротшим на 18 метрів (або 4 довжини автомобіля), а витрата палива на 100 кілометрів на 0,6 літра менше.

Шини Nokian eLine 2 з’явилися в результаті майже чотирьох років розробки та інтенсивних випробувань на тестових полігонах Іспанії, Фінляндії та Німеччини. При їх виробництві використовуються тільки самі передові технології в галузі. Покришки відрізняються збалансованим характером, застосуванням екологічно чистих матеріалів і оптимізованої конструкцією, що в цілому забезпечує точну керованість в екстремальних умовах та їздовий комфорт.

Геніальною інновацією, втіленою в шинах eLine 2 AA, став індикатор аквапланування, що відображає ступінь безпеки руху на мокрій дорозі. Наступне покоління індикатора Driving Safety показує в цифрах залишкову глибину протектора і стійкість шини до аквапланінгу. По мірі зношування цифри і символ, що попереджає про збільшення ризику аквапланінгу, стираються, і коли залишкова глибина протектора досягає відмітки 4 мм, то на поверхні шини проступає червона смуга. Якщо червона смуга чітко видна, то ви повинні купити нові літні шини, щоб забезпечити максимальну безпеку. Широка червона смуга сигналізує про повний знос протектора і найвищий ступень небезпеки застосування таких шин, особливо у вологих умовах.

Діапазон розмірів Nokian eLine 2 представлений декількома варіантами з індексами швидкості Н (210 км/год) і W (270 км/ч) для 15-16 дюймових коліс легкових автомобілів середнього класу. Нова преміальна модель з’явиться у продажу навесні 2016 року.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *