Шини Goodyear UltraGrip Performance Gen-1: готуємося до зими

Восени 2015 року в продажу з’являться нові зимові нешиповані шини від компанії Goodyear. Новинка UltraGrip Performance Gen-1 замінить в модельному ряду UltraGrip 8 Performance, порівняно з якою виробник обіцяє подальше поліпшення експлуатаційних якостей попередниці.Goodyear UltraGrip Performance Gen-1

Нова шина сімейства Goodyear UltraGrip Performance стала другою зимовою шиною, для розробки якої інженери Goodyear скористалися послугами нового об’єкта для зимового тестування у Фінляндії. Розташований на півднi від Ивало, за Полярним колом, новий полігон Goodyear обладнаний за останнім словом технічних тенденцій. Він складається з двох випробувальних трас, які допомагають виявити надійність зчеплення нових розробок на глибокому снігу і льоду. З введенням в дію нового полігону для зимового тестування і подальшим використанням тестового полігону на півдні Франції в Міревалi, компанія Goodyear впевнена, що шини Goodyear UltraGrip Performance Gen-1, як і наступні нові розробки для зимового сезону, будуть пропонувати найкращий баланс якостей, якi будуть перевершувати властивості суперниць преміум-класу.

Типорозмірна лінійка шини Goodyear UG Performance Gen-1 буде складатися з 38 варіантів з посадочними діаметрами від 16 до 21 дюйма для легкових автомобілів і кросоверів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *