Sailun виводить у світ нові шини: Atrezzo Eco і Atrezzo Elite

Sailun Tyres запускає дві нові моделі, розроблені спеціально для європейського ринку. Обидві новинки, асиметрична представниця HP-класу Sailun Atrezzo Elite і «зелена» Sailun Atrezzo Eco, входять в сімейство легкових покришок китайського виробника.

Шини Sailun Atrezzo Elite

В ході презентації, влаштованої у французькій Бретані, у всіх бажаючих була можливість випробувати на ділі не тільки нові моделі, але і презентовані роком раніше всесезонні UHP-шини Sailun Atrezzo ZSR. На ліRenault Clio, обладнаному шинами Sailun Atrezzo Elite, можна було поноситися по автодрому Лоеака, насолоджуючись надійністю зчеплення і високою маневреністю транспортного засобу.

Шини Sailun Atrezzo Eco були встановлені на двох самих економічних автомобілях Renault: Twingo і Zoe. У ході «мокрих» заїздів вони продемонстрували свою надійність в умовах, типових для міської їзди.

У покришки Sailun Atrezzo ZSR «взувалися» Renault Clio і Megane, проїхавшись на яких професійні водії Лоеака аплодували «прогресивному» зчепленню моделі.

Шини Sailun Atrezzo ZSR

Доступна в 35 розмірах HP-модель Sailun Atrezzo Elite призначена для задоволення очікувань власників автомобілів малого та середнього класів. Старший менеджер з маркетингу продукції Sailun, Майкл Еккерт (Michael Eckert), пояснює: «Atrezzo Elite – нова асиметрична шина класу High Performance для компактних та середньорозмірних автомобілів. Її характерними особливостями є дуже високий загальний рівень продуктивності в сухих і мокрих дорожніх умовах. Малюнок протектора шини і оптимізована гумова суміш з високодисперсною силікою і бутадієн-стирольним каучуком сприяють підвищенню динамічної керованості і швидкому ефективному гальмуванню».

Шини Sailun Atrezzo Eco

Внаслідок низького опору коченню, обумовленого застосуванням спеціального гумового компаунда, модель Sailun Atrezzo Eco сприяє зниженню витрати палива. Дизайн протектора з ефективною дренажною системою забезпечує високу стійкість шини до аквапланування, легку і стабільну керованість, а також хорошу курсову стійкість.

Читайте також: