Lassa запускає в продаж нові зимові шини Snoways 4

Нові зимові шини Lassa Snoways 4

До зимового сезону 2018/2019 турецька Lassa підготувала нові фрикційні шини Lassa Snoways 4, розраховані на експлуатацію в країнах Європи з м’якими кліматичними умовами. Виробник стверджує, що новинка, яка в модельному ряду замінить Snoways 3, відрізняється більш високою опірністю акваплануванню і поліпшеною продуктивністю на мокрій поверхні і снігу. Крім того, Snoways 4 перевершує гарантійний пробіг попередниці.

Спочатку нові нешиповані зимові шини сімейства Lassa Snoways будуть доступні в 16 типорозмірах для колісних дисків 14-18 дюймів, але вже відомо, що в 2019 році в асортиментний ряд моделі будуть включені розміри з посадковим діаметром 20 дюймів.

Оптимізований спрямований малюнок протектора Lassa Snoways 4 стабілізує керованість і скорочує довжину гальмівного шляху на снігу і мокрому асфальті, говорить технічний фахівець Агуми. Глибока тривимірна ламелізація численних блоків протектора підсилює крайковий ефект, тим самим гарантуючи надійність зчеплення шини зі снігом в поздовжньому і поперечному напрямках.

Оновлений склад гумової суміші забезпечує додаткове зчеплення в мокрих умовах, знижує опір коченню і продовжує термін служби.

Нагадаємо, що Lassa Snoways 4 – не єдина новинка бренду 2018 року. В рамках виставки The Tire Cologne, де відбулася презентація нового покоління лінійки Snoways, також були представлені дві всесезонні моделі – Lassa Multiways і Lassa Transway A/T.

Шини Lassa Competus H/P 2, що склали їм компанію на виставковому стенді виробника, будуть доступні покупцям лише в наступному році.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *