До початку зимового сезону 2018/2019 компанія Toyo підготувала нові шини Observe GSi-6 HP

Японська компанія Toyo виводить на канадський ринок нові фрикційні зимові шини Observe GSi-6 HP, покликані в модельному ряду замінити Observe Garit KX. Виробник стверджує, що нова розробка перевершує попередницю в продуктивності на глибокому снігу, мокрому асфальті і сльоті, що обумовлено застосуванням ряду фірмових технологій.

Малюнок протектора Toyo Observe GSi-6 HP створювався за допомогою технології Т-Mode, яка на основі комп’ютерного моделювання дозволяє оптимізувати конструкцію шини і покращувати її експлуатаційні властивості.

Технологія Nano Balance, що забезпечує контроль розробки матеріалів на нанорівні, посприяла створенню гумової суміші з підвищеним вмістом силіки і включенням високоміцних полімерів спеціально для Observe GSi-6 HP. Це підвищило еластичність протектора при низьких температурах і надійність зчеплення шини з мокрою холодною дорожньою поверхнею.

Шини Toyo Observe GSi-6 HP

За підвищення характеристик зчеплення і гальмування нешипованих шин Toyo Observe GSi-6 HP в найсуворіших зимових умовах відповідає технологія Microbit, говорить технічний фахівець Агуми, завдяки якій функцію мікрошипів беруть на себе частки шкаралупи волоського горіха в складі гумової суміші.

Технологія багатовекторної тривимірної ламелізаціі (360-градусне охоплення) гарантує максимальне зчеплення при проходженні поворотів, прискоренні і гальмуванні на льоду, снігу і мокрому асфальті.

Асортимент нових зимових шин Toyo Observe GSi-6 HP для високопродуктивних легкових автомобілів і міських позашляховиків представлений 31 розмірністю від 195/50 R16 84H до 255/35 R19 96V.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *