Yokohama з шинами AVID Ascend GT розширює свою присутність в сегменті гранд-турінг

Yokohama AVID Ascend GT

Компанія Yokohama оновила свою пропозицію в сегменті гранд-турінг. На північноамериканський ринок вийшли нові високотехнологічні шини для всіх сезонів Yokohama AVID Ascend GT, які, за заявами виробника, пропонують кращу керованість і більш тривалий термін експлуатації, ніж моделі попереднього покоління Yokohama AVID Ascend, а також Yokohama AVID ENVigor.

«Завдяки шинам AVID Ascend і AVID ENVigor в сегменті шин з індексами швидкості H і V (до 210 і 240 км відповідно) ми досягли величезного успіху, – сказав Ендрю Бріггс (Andrew Briggs), віце-президент з маркетингу компанії Yokohama. – Оскільки ми прагнемо задовольнити зростаючі вимоги кінцевого користувача, ми дуже раді, що маємо можливість представити шини Ascend GT, які представляють собою значний крок вперед в плані всесезонної керованості без шкоди для пробігу або комфорту».

Доступні в 50 розмірах з індексами швидкості H і V шини Ascend GT призначені для «екіпіровки» мінівенів, розкішних спортивних купе і седанів, говорить технічний фахівець Агуми, а також звичайних легкових автомобілів з дисками діаметром від 15 до 20 дюймів.

Гарантійний пробіг нової всесезонки незалежно від типорозміру становить 65000 миль, що еквівалентно 104607 км.

Ринки країн Європи японська компанія так само не обійшла стороною. Для місцевих автовласників вона розробила всесезонні шини Yokohama BluEarth-4S AW21, які були представлені в рамках виставки The Tire Cologne 2018.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *