«Motor Trend» високо оцiнив шини Maxxis Premitra HP5

Китайський журнал «Motor Trend» під час церемонії нагородження кращої автомобільної продукції назвав модель Maxxis Premitra HP5 «шиною року». Нова шина наразі не доступна в країнах Європи, але очікується, що її продажі на європейському ринку почнуться вже в першому кварталі 2016 року.

Maxxis Premitra HP5

Церемонія нагородження пройшла за участю представників професійних автомобільних ЗМІ і китайських автомобільних корпорацій, експертів шинної промисловості, а також вищого керівництва ряду шинних виробників, які, власне, і оцінювали гумову продукцію, а найкращим з них вручали нагороди.

Суддівська колегія оцінювала шини, випущені на ринок у період з 1 липня 2013 року по 30 липня 2015 року,якi  раніше не приймали участь у заходах подібного роду. Суддями, крім зовнішньої і внутрішньої конструкції шин, також оцінювалися їх динамічні і статичні характеристики моделей.

Шини Maxxis Premitra HP5 призначені для забезпечення високого ступеня безпеки у вологих і сухих погодних умовах. Виробник повідомляє, що в гумову суміш протектора моделі входить силіка, яка зменшує надмірний нагрів і сприяє підвищенню зносостійкості. Змінний крок блоків протектора, а також бічні прорізи зменшують шум від вібрацій і опір коченню, при цьому збільшують зчеплення з мокрим дорожнім полотном, зводячи до мінімуму шанси аквапланування. Керованість на високій швидкості була покращена за рахунок надміцних сталевих стрічок у внутрішній конструкції шини, що гарантують видатну спортивну продуктивність.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *