Armstrong і Zafco: Носороги знову в Європі

Zafco International (ОАЕ) – один з провідних імпортерів і експортерів автомобільних шин, акумуляторних батарей і мастильних матеріалів спільно з компанією Van den Ban Autobanden NV, що входить в число найбільших незалежних європейських оптових дистриб’юторів, запускає в Європі шинний бренд Armstrong. Про це стало відомо на міжнародній профільній виставці The Tire Cologne 2018, в рамках якої було представлено нове покоління шин «відродженого з попелу» бренду.

Armstrong Tire, створена в США в 1912 році Джорджем Ф. Армстронгом, колись була компанією зі списку Fortune 500, продукція якої славилася своєю міцністю і продуктивністю. Зафар Хуссейн, виконавчий директор Zafco, коментуючи повернення бренду на ринок після тривалої перерви (виробництво шин Armstrong зупинилося в середині 1990-х), сказав: «Ми хочемо залишатися вірними спадщини Armstrong в майстерності, тому ми створили абсолютно нове сучасне некитайське виробниче підприємство з найкращим на сьогоднішній день німецьким і японським обладнанням для виробництва високоякісних шин для легкових і вантажних автомобілів, а також автобусів».

Нове покоління пасажирських шин Armstrong представлено п’ятьма моделями. Дві з них – Blu-Trac PC і Blu-Trac HP – легкові, говорить технічний фахівець Агуми, а ще три: Tru-Trac SU, Tru-Trac AT і Tru-Trac HT, розраховані на експлуатацію на позашляховиках і кросоверах. При цьому назва лінійки Tru-Trac – це своєрідна данина поваги популярним в середині 20-го століття шинам Armstrong Tru-Trac.

За заявами Zafco і Van Den Ban, пасажирські шини Armstrong будуть поставлятися з гарантійною програмою «Tuff 360», символом якої став талісман бренду носоріг Tuffy.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *