Модель Sailun Ice Blazer Alpine отримала сертифікацію TÜV SÜD першою серед зимових шин з Китаю

Вручення сертифікату TÜV SÜD представнику компанії Sailun
Вручення сертифікату TÜV SÜD представнику компанії Sailun

Компанія Sailun Jinyu на виставці The Tire Cologne 2018 представила нові зимові шини Sailun Ice Blazer Alpine, розроблені спеціально для погодних умов країн Центральної Європи, незважаючи на їх назву, яка трохи збиває з пантелику.

Зимова фрикційна новинка Sailun впоравшись з серією тестів, влаштованих експертною групою організації з технічного нагляду TÜV SÜD, отримала сертифікат, що підтверджує її безпеку і надійність зчіпних властивостей в зимових умовах. Крім того, Sailun Ice Blazer Alpine стали першими виробленими в Китаї зимовими легковими шинами, які пройшли відповідні порівняльні тести.

Нова симетрична модель Ice Blazer Alpine буде доступна цієї зими на ринках країн Центральної Європи. Спочатку в 28 розмірах з посадочними діаметрами від 14 до 18 дюймів. Вона відзначена піктограмою 3PMSF, яка підтверджує хороші зимові властивості шини, і характеризується «відмінним співвідношенням ціни і якості», що дозволить дилерам продавати її «за вигідною ціною», заявляє виробник.

Сайлун Айс Блейзер Альпін
Шини Sailun Ice Blazer Alpine

V-направлений малюнок протектора шин Sailun Ice Blazer Alpine забезпечує швидке відведення води, а також талого снігу із зони контакту, завдяки чому підтримується стабільне зчеплення в мокрих умовах, зазначає технічний фахівець Агуми. Гумова суміш протектора моделі підвищує надійність зчеплення на мокрій поверхні і сприяє зниженню опору коченню.

Оптимізований крок протектора IceBlazer Alpine знижує вібрації і шум, а плоский профіль шини підвищує точність і швидкість реакцій на дії водія.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *