Nexen Tire представила в Кельні новинки 2019 року

Компанія Nexen, яка в своїх наполегливих спробах планомірно підвищує лояльність до своєї продукції в Європі, на виставці The Tire Cologne представила новинки 2019 року: спортивні шини Nexen N’Fera Sport і вседорожню модель Nexen Roadian AT 4×4.

Асиметричні літні шини ультрависокої продуктивності Nexen N’Fera Sport орієнтовані на водіїв, що віддають перевагу швидкії і агресивнії їзду. В модельному ряду вони замінять покришки Nexen N’Fera SU1. Шини добре пручаються ефекту аквапланування, що забезпечується добре розвиненою дренажною системою, а також швидко гальмують на мокрій поверхні, що обумовлено наявністю глибоких щілиноподібних прорізів різних форм на ребрах жорсткості центральній частині протектора.

Літні UHP-шини Nexen N'Fera Sport
Літні UHP-шини Nexen N’Fera Sport

Масивні плечові шашки на зовнішній стороні протектора поліпшують зчеплення в поворотах і стабілізують керованість в сухих і мокрих умовах. Латеральні водоевакуаційні канавки крім прискорення відтоку води із зони контакту Nexen N’Fera Sport з дорогою перешкоджають деформації блоків протектора, завдяки чому підвищується ефективність гальмування шини.

На ринку нова літня UHP-модель виробництва компанії Nexen з’явиться ближче до літнього сезону 2019 року в 20-ти типорозмірах з посадковим діаметром від 17 до 20 дюймів.

Другою новинкою, представленою на The Tire Cologne 2018, назва якої трималася в найсуворішому секреті аж до першого дня початку виставки, стала модель для позашляховиків Nexen Roadian AT 4х4. За словами виробника, її малюнок протектора посилює зчеплення не тільки на сухому і мокрому асфальті, але навіть на снігу і зледенілих дорогах, зберігаючи при цьому рівень шуму відносно низьким.

Шини Nexen Roadian AT 4x4
Шини Nexen Roadian AT 4×4

Шина має два незалежних ребра жорсткості в центральній частині, говорить технічний фахівець Агуми, за рахунок чого запобігається застрявання каменів і дрібного сміття в протекторі і збільшується прохідність на бездоріжжі.

Для споживачів шини Nexen Roadian AT 4х4 будуть доступні в 2019 році в 16 розмірах для колісних дисків від 15 до 18 дюймів.

Зимові шини Nexen Winguard Sport 2 SUV для міських позашляховиків
Зимові шини Nexen Winguard Sport 2 SUV для міських позашляховиків

Відзначимо також, що південнокорейські шинники представили відвідувачам виставки SUV-версію зимової моделі Nexen Winguard Sport 2 і шини Nexen WinGuard Ice Plus, перша інформація про які з’явилася трохи раніше в цьому році.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *