Концерн Continental представив нові шини дочірнього бренду Uniroyal

Німецький концерн Continental в рамках міжнародної спеціалізованої виставки The Tire Cologne представив три новинки 2018 року: SSR-версію моделі Uniroyal RainSport 3, шини Uniroyal AllSeasonExpert 2 і Uniroyal RainMax 3.

Шини Uniroyal RainSport 3 з технологією SSR (SSR – Self Supporting Runflat) мають спеціально посилені бічні стінки, тому навіть у разі втрати тиску в шині водієві не потрібно буде з’їжджати на узбіччя дороги для установки запасного колеса, він зможе продовжувати рух на низькій швидкості. Можливість проїхати на пошкодженій шині близько 80 км/год, що гарантується технологією SSR, дозволить без проблем дістатися до найближчої майстерні.

Шини Uniroyal RainSport 3 SSR
Шини Uniroyal RainSport 3 SSR

У літньому сезоні 2018 року шини Uniroyal RainSport 3 SSR будуть доступні в восьми типорозмірах для дисків діаметром від 16 до 18 дюймів.

Модель Uniroyal AllSeasonExpert 2, спадкоємиця улюблених європейськими автовласниками всесезонних шин Uniroyal AllSeasonExpert, пропонує збалансовані властивості для безпечного водіння як влітку, так і взимку. Розробники шини, залишаючись вірними традиціям Uniroyal, приділили основну увагу стійкості покришки на мокрій дорозі.

Як і у всіх випущених за останні кілька років продуктах бренду Uniroyal, в шинах AllSeasonExpert 2 також використовується інноваційна технологія Shark Skin, говорить технічний фахівець Агуми. Основними відмінностями цієї всесезонной новинки 2018 року в порівнянні з попередницею є більш надійні зчіпні властивості на сухому асфальті і низький опір коченню, які ніяк не вплинули на високу ефективність гальмування шини на мокрих і засніжених дорогах.

Шини Uniroyal AllSeasonExpert 2
Шини Uniroyal AllSeasonExpert 2

Спочатку шини Uniroyal AllSeasonExpert 2 з’являться в продажу в 50-ти типорозмірах для колісних дисків 13-18 дюймів, багато з яких мають маркування XL і/або ребро захисту обода.

Нові літні шини Uniroyal RainMax 3 призначені для фургонів і легких комерційних автомобілів. Вони мають сучасний малюнок протектора, який сприяє скороченню довжини гальмівного шляху в мокрих і сухих умовах в поєднанні з високою паливною економічністю. Широка пляма контакту забезпечує стабільне зчеплення шини з дорожнім полотном при будь-яких погодних умовах літнього періоду і гарантує точне рульове управління.

Шини Uniroyal RainMax 3
Шини Uniroyal RainMax 3

Крім того, рівномірний розподіл навантаження в зоні контакту сприяє збільшенню пробігу RainMax 3 і зниженню витрат палива транспортним засобом.

В цілому, в нових літніх легковантажних шинах RainMax 3 характеристики на мокрій дорозі покращились на 10%, а на сухій поверхні на 6%. У той же час пробіг збільшився на 5%, а опір коченню став нижче на 6% (в порівнянні з моделлю-попередницею в кожному випадку).

Комерційні літні шини Uniroyal RainMax 3 незабаром будуть доступні у продажу в 24 розмірах для коліс від 14 до 16 дюймів, вантажопідйомність яких може досягати 1250 кг на шину (індекс навантаження 116).

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *