Momo Tires в Кельні презентує нові шини Outrun M20 і ForceRun M8

Momo Tires готова до чергової міжнародної виставки: після Automechanika в Дубаї компанія їде в Кельн на The Tire Cologne (TTC 2018). З 29 травня по 1 червня італійський бренд, який зараз присутній в більш ніж 66 країнах світу, буде демонструвати свої новинки сезону 2018/2019.

В рамках TTC Momo Tires представить три нові моделі. Перша з них, Momo Outrun M20, оновить асортимент шин для легкових міських автомобілів і буде випускатися приблизно в 30 типорозмірах з посадочними діаметрами від 13 до 16 дюймів.

Інші дві новинки бренду призначені для транспортних засобів класів CUV і SUV, популярність яких з року в рік неухильно зростає. Шини класу Highway Terrain лінійки Momo M8 орієнтовані на дорожнє використання не тільки в великих міських центрах, а й у населених пунктах на периферії, говорить технічний фахівець Агуми. А ось шини Momo M8 класу All Terrain спеціально спроектовані для позашляхового використання на більш вимогливії місцевості.

Нові шини сімейства Momo M8 на першому етапі виробництва будуть випускатися в 40 розмірах, що дозволить італійськії компанії задовольнити частину потреб швидко зростаючого сегмента.

Випуск шин Momo M20 і Momo M8 відповідно до стратегії диверсифікації виробництва повністю налагоджений в Індонезії. В даний час Momo Tires співпрацює з чотирма виробничими майданчиками по всьому світу, на яких використовуються технології останнього покоління.

Повні назви нових шин Momo для кросоверів і позашляховиків ми дізнаємося вже завтра (орієнтовно – Momo ForceRun M8 HT і Momo ForceRun M8 AT).

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *