Al Dobowi запустить в Кельні всесезонні шини Infinity EcoFour

Новинка 2018 року - всесезонні шини Infinity EcoFour
Новинка 2018 року – всесезонні шини Infinity EcoFour

Дубайська дистриб’юторська компанія Al Dobowi, широко відома в першу чергу своєю приватною торговою маркою Infinity, їде в Кельн на виставку The Tire Cologne 2018, щоб представити перші всесезонні шини Infinity EcoFour, орієнтовані на ринок Європи.

Нова легкова продукція складе компанію літньому асортименту бренду, в тому числі для автомобілів класу SUV і класу Ultra High Performance, який з’явився на ринку на початку поточного року, говорить технічний фахівець Агуми. На першому етапі доступність Infinity EcoFour обмежиться 24 типорозмірами з посадковими діаметрами R14-R17.

«Infinity EcoFour – це ефективне інноваційне рішення для будь-яких погодних умов, – пояснює Ріккардо Коста (Riccardo Costa), генеральний менеджер Al Dobowi Europe. – Це продукт високої якості, такий же, як і літні шини нашого приватного бренду, які довели свою спроможність в різних незалежних тестах і визнані європейськими споживачами».

Також в Кельні компанія Al Dobowi представить нові моделі Infinity для вантажних автомобілів, які повністю виготовлюються в Таїланді.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *