Bridgestone приїде на The Tire Cologne 2018 з новими шинами Weather Control A005

Схоже мало яких виробників шин не буде на виставці The Tire Cologne (TTC), яка пройде з 29 травня по 1 червня цього року. Вже багато компаній підтвердили свою участь. Серед них і японська Bridgestone, яка заявила, що привезе не тільки шини, що дозволяють автопаркам знижувати загальні експлуатаційні витрати, але і свою нову всесезонну розробку Bridgestone Weather Control A005.

The Tire Cologne 2018 надасть Bridgestone прекрасну можливість представити широкий асортимент шин для комерційних автомобілів, а відвідувачам виставки – побачити вантажні шини Bridgestone, Firestone і Dayton. Деякі з них будуть показані вперше.

Почесне місце буде відведено шинам Bridgestone RW-DRIVE 001, призначеним для забезпечення надійної тяги і безпечної роботи протягом року, а також Bandag R-DRIVE 001+ – універсальним багатоцільовим покришкам з відновленим протектором.

Шини Bridgestone RW-DRIVE 001
Шини Bridgestone RW-DRIVE 001

Крім того, Bridgestone представить сільськогосподарську шину Maxi Traction 65 її дочірнього бренду Firestone і преміальну Bridgestone VHS2, розраховану на тривалу експлуатацію і кращу віддачу від інвестицій в шини для усюдихідних кранів.

Також на виставці компанія Bridgestone представить частину свого широкого асортименту шин для легкових автомобілів, при цьому центр уваги буде зміщений на два останніх продукту бренду. Літня шина Bridgestone Turanza T005 забезпечує стабільність управління на мокрому асфальті і економію палива, які в поєднанні з високим пробігом гарантують водіям повний контроль в складних повсякденних дорожніх ситуаціях, особливо в дощові дні.

Для шин Bridgestone Weather Control A005 в рамках The Tire Cologne відбудеться дебютний показ. Як відзначає виробник, вони покликані скласти конкуренцію моделі CrossClimate+ компанії Michelin. І такі заяви аж ніяк не безпідставні, говорить технічний фахівець Агуми.

За результатами проведених в березні-квітні 2018 року порівняльних випробувань шин Bridgestone Weather Control A005 і Michelin CrossClimate Plus розміру 205/55 R16 японська новинка перевершує розробку категорії «Літо+» французького концерну в ефективності гальмування на мокрому асфальті і снігу. А також в бічній стійкості в мокрих умовах.

Шини Bridgestone Weather Control A005
Шини Bridgestone Weather Control A005

Випускатися шини WeatherControl A005 будуть в 12 типорозмірах з посадковим діаметром 15-18 дюймів (від 185/60 R15 88V до 235/60 R18 107V).

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *